Facebook

Beoordelingen van V-Catering Nijmegen

Recente recensies van V-Catering Nijmegen

5 sterren na 55 reviews

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegan maaltijden gehad! Goede hoeveelheid en goed op de afgesproken tijd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer eens heerlijk eten! Dit keer zelf opgehaald en perfect op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, netjes en snelle bezorging Heerlijk (pittig) gegeten. Lekker afwisselende smaken.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar te pittig voor ons. We konden het niet echt eten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren een beetje teleurgesteld. Drie gangen betekende een beetje salade, kleine loempia's en een curry gericht per persoon. Het wordt 45 min te laat thuis bezorgd. We hadden meer verwacht.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed aangekondigd, prima op tijd. Lekker pittig Indiaas vegetarisch eten. Goed om te onthouden en herhalen

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, echt Indiaas eten zoals je dat in weinig andere plekken in Nijmegen kan vinden. We hadden het studentenmenu en hier kregen we twee verschillende curry’s, twee bakken rijst, twee bakjes sla, loempia’s en lassi voor. Zeker waar voor je geld!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en op tijd. De gerechten waren lekker en afwisselend. Wij hadden een veganistische rijsttafel besteld. Wat ons daarin wel opviel, was dat de drie hoofdgerechten vrij zacht van structuur waren, wat ons betreft had er iets meer bite in mogen zitten. Voor de rest een prima maaltijd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik had per ongeluk een tegoedbon besteld, in overleg gewoon een eerlijke maaltijd gekregen, binnen een kwartier klaar. Hartelijk dank!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker. Porties zijn goed. Heb ervan genoten. Binnenkort weer doen.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, perfect op tijd en warm bezorgd helemaal in Groesbeek.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel oké, best lekker maar niet denderend. De bezorging duurde echt heel lang (1,5 uur), we kregen eerst een mailtje dat ze verwachten dat het om 19:10 aan zou komen, vervolgens een mailtje om 19:26 dat het nu onderweg was en het was er 19:40. We vonden het vervelend dat het zo veel vertraagd was ten omzichte van de verwachtte aankomsttijd. De bezorger hield zich wel netjes aan de coronamaatregelen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sympathieke club en heerlijk eten. Gisteren bestelde ik iets met in de toelichting het verzoek om een maaltijd die eigenlijk uitverkocht was. Hebben ze die speciaal toch gemaakt en bezorgd. Wij bestellen inmiddels bijna wekelijks :-D

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, mooi thuis uit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede hoeveelheid voor twee personen. Heel keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service bij het ophalen van het eten en het eten was ontzettend lekker. Verschillende menu's gekozen met een goede combinatie qua pittigheid. We komen nog vaker terug!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, goed verzorgd en warm geleverd.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon de beste balans tussen kruidig en pittig die je in deze stad kan krijgen.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke vegan curry thuisbezorgd. Warm en op tijd. Altijd een feest.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later. Het eten was lekker en goed verzorgd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorgd volgens afspraak.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker goedgekruid eten voor een prima prijs

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Met name de Tandoori was onwijs lekker. Soja was niet te onderscheiden van 'kip'. Ik heb het eten afgehaald en kennis gemaakt met de aardige eigenaar en medewerkers. Het eten motiveert om veel minder vlees te eten en misschien wel helemaal vegetarisch!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feest als v-catering is aan geweest

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg. Bezorging was wel, net akd de vorige keer een kwartier later dan afgesproken. Vooraf fijn contact over notenallergie. En ook degene met deze allergie heeft heerlijk gegeten.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker Indisch eten, en ook nog vegetarisch!! De pittige kruiden geven je een heerlijke energieboost. Vooral fijn bij heet weer :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten vol van smaak. Ook de niet-vegetariërs onder ons misten niets. Let er wel op dat de bakjes niet zo stampvol zitten als bij bv. veel Chinese restaurants. Geen klacht, want er zit echt genoeg in, maar houd er rekening mee als je bestelt. Als ik een (klein) minpuntje moet noemen. De bakjes lekken soms een beetje saus(olie) nog voordat ze geopend zijn. Een beetje uitkijken bij het uitpakken.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij V-catering en zeer tevreden over de kwaliteit van de curry's. Pittig is ook echt pittig, maar je kunt bij je bestelling aangeven of het milder mag zijn. De samosa's zijn echt heerlijk en de porties zeker voldoende. We zullen hier blijven bestellen.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, gaan we zeker nogmaals bestellen

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De bezorging was erg laat, maar ze hebben netjes gebeld om het uit te leggen. Via kooktv werd er gefilmd en was het zodoende erg druk. Als goedmaker kregen wij 2 extraatjes cadeau bij onze bestelling. Helemaal top dus! Volgende keer bestellen we hier weer de heerlijke curry en samosa's.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf heldere telefonische informatie over de gerechten. Stipte bezorging, lekkere gerechten! We kunnen dit bezorg-restaurant van harte aanbevelen.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle en vriendelijke bezorging; alle gerechten smaakten heerlijk. Beste keuze voor vegetarische gerichten in de omgeving!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, meer dan voldoende ook. Bestelling duurde een beetje lang, maar het was zaterdag tussen 18.00 en 19.00, dus op zich niet heel gek. Bezorger was erg vriendelijk en het eten was -nogmaals- heerlijk!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was allemaal nog erg warmtoen het aankwam. We hebben genoten van de vegan thali voor 2 personen. Het was erg veel ende kwaliteit was goed. Fijn dat er rekening kan worden gehouden met eetwensen.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, ruime porties. Helemaal niets op aan te merken. Van harte aan te bevelen!