Facebook

Beoordelingen van V-Catering Nijmegen

Recente recensies van V-Catering Nijmegen

5 sterren na 124 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet tevreden. Kip tikka masala was erg pittig, terwijl dit niet vermeld was. Kip masala had geen zichtbare amandelen, rozijnen of cashew. Onnatuurlijke rode kleur, waardoor het er niet aantrekkelijk uitzag. Loempia's hadden vrijwel geen vulling. Jammer!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een feestje was dit ! Wij hadden Sampras (super lekker) en een thali voor 2 personen besteld dus we wisten niet welke 3 gerechtjes de chef zou kiezen. We waren ontzettend blij verrast! Een lekkere gele curry, een fantastische saag paneer en een gerecht met paneer en een rode (biet?) Saus. Deze smaak combinatie was echt bijzonder, wij hadden nog nooit zo iets geproefd. Ik zou graag weten hoe het gerecht heet want wij konden niet meer stoppen met eten! Echt complimenten voor zowel service als eten, wij gaan hier zeker vaker bestellen (en hopelijk snel plaatsnemen in het restaurant voor de volledige ervaring)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, supervol van smaak en meer dan genoeg voor 2 personen. Zeker een aanrader!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ruime porties

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Heel smaakvol door de verschillende kruiden en ook fijn dat het niet te zout is.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Het afhalen duurde iets langer, maar dat werd goed opgelost door de vriendelijkheid en extra pappadum.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Ruim, ruim voldlende voor 2 personen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig fantastisch lekker eten / service

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Goed verpakt Ontzettend lekker Zeer sterk aanbevolen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Goed op smaak, royale porties en goed verpakt. Zeker een aanrader!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top plek. Fijne service.prima eten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs en stipt op het afgesproken tijdstip bezorgd. Top organisatie!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , ruime porties en dat voor een sympathieke prijs! We bestellen graag weer een keer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op alle fronten:top! Eten, service, website helder.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en keurig op tijd geleverd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, echt fantastisch! Wij waren totaal verrast door de smaak van verschillende gerechten. Wij hadden het deluxe menu. Echt een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en tamelijk pittig

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben (wederom) héérlijk gegeten! Het eten is heel erg lekker en we genieten er regelmatig van! De bezorging was goed en ruim op tijd, ondanks het winterse weer! De volgende keer bestellen wij weer met veel plezier!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ongelooflijk lekker eten en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging ervan verliep vlekkeloos. Ik kan het studentenmenu zeker aanraden, het is een verrukkelijke verrassing!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de gerechten waterig en niet erg pittig, helaas

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker. Sommige gerechten zijn zeer pittig. Goede service, behoorlijk snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de eenvoudigste Thalia voor 2. Hier kunnen drie normale eters gemakkelijk hub buik mee vullen. Het was lekker maar niet wow.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker eten :)

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer op tijd bezorgd, het eten lekker heet van temperatuur en de smaak....hoe krijgen jullie er tochzóveel smaak in? Heerlijk!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende. Salade mag wat gevarieerder. Bezorging iets later dan aangegeven.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren bijzonder smakelijk. De bestelling was ruim op tijd op ons huisadres. En de porties waren meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en voldoende portie grootte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. De bezorging deze keer heel vlot! Super

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima op temperatuur. goed verzorgd.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Vcatering is zo heerlijk. Wij worden er elke keer helemaal blij ervan. We hebben al eens besteld voor een feest met 50 personen, maar ook regelmatig (zoals gisteren) voor ons gezin. Heerlijk eten voor een goede prijs. Bij de thali verrassingsmaaltijd kan één zeer heet gerecht zitten, dat lusten onze tieners niet. Gisteren in de opmerkingen bij de bestelling gevraagd om het heetste gerecht er niet bij te doen. Daar houden ze rekening mee.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten stond op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten. De curry's waren erg smaakvol en lekker pittig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor een goede prijs heerlijk gegeten. Ook een ruim genoeg. De bestelling was perfect optijd klaar. Vriendelijke service bij het afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, grote hoeveelheden, anders dan anders. We hebben genoten. Enige tip: misschien leuk om bij de gerechten kort op te schrijven wat het is? Wij hadden voor het eerst bij jullie besteld dus konden het niet allemaal plaatsen. Voor de rest super

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit verrukkelijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indiaas! Je zou bijna denken dat het echte kip, zo heerlijk mals. Echt een aanrader :)

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en meer dan voldoende. Bij het ophalen gaven ze aan dat het fijn was dat we niet op de dag zelf hadden besteld, maar in het bestelproces lijkt het alsof je alleen voor die dag kunt bestellen. Bij opmerkingen de ophaaldatum geschreven en dat was goed.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren echt super lekker van smaak en een goede hoeveelheid. Enigste verbeterpunt zijn de verpakkingen. Deze hadden gelekt waardoor zilverfolie en de bakjes in een vettige substantie zat.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker aan te raden

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en we konden er twee dagen van eten

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! Bedankt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! En de bestelling was mooi op tijd klaar.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer, zelfs helemaal in Groesbeek komt het warm aan. Bezorging was zoals gewoon weer op tijd. (niet ten nadele van de bezorger, maar we missen de vriendelijke meneer met de cowboy hoed)

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goede porties en keurige levering

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biryani groenten was echt lekkkerr. Tip. De kip massala was oke. Allemaal prima. Dat plastic zakje vind ik zo jammer. Allemaal vega ( duurzaam) en dan dat. Daar zou ik iets op verzinnen.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service bij allergie. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! En mooi op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. Hadden een ‘actie’ maaltijd, prijs/kwaliteit was meer dan voortreffelijk. Ook keurig op tijd geleverd.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is geweldig ! Echt, fantastisch, nig nooit zulk lekker, authentiek, pittig indiaas eten gehad. De vele menukaarten, hoe die ingedeeld zijn, en de opbouw van de website zijn, mijns inziens, wat verwarrend.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker, gerechtjes waren makkelijk aan te passen naar Vegan. Probeer het een keertje

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, verschillende smaken van pittig tot mild in de Royal Thali. Heerlijke samosa's. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten. Moet ik er nog meer over zeggen?

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd en heerlijk bereid. Aanrader!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was delicious!! But I found the papadums a bit expensive. 1.50 euros for only one papadum felt excessive. For this price I would have expected at least 2 or 3. But otherwise it was really nice, we enjoyed it!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijstschotel met papadum en loempia’s, ook erg snel klaar gemaakt!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten, menu aanpassen naar onze smaak was makkelijk en zonder al teveel gedoe

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak, snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel plastic en aluminiumfolie, kan vast minder!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, was de eerste keer maar doen we zeker vaker. 👍🏻

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk. Menu deluxe Thali. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd, goede prijs.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vriendelijk (zoals altijd)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegan maaltijden gehad! Goede hoeveelheid en goed op de afgesproken tijd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer eens heerlijk eten! Dit keer zelf opgehaald en perfect op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, netjes en snelle bezorging Heerlijk (pittig) gegeten. Lekker afwisselende smaken.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed aangekondigd, prima op tijd. Lekker pittig Indiaas vegetarisch eten. Goed om te onthouden en herhalen

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, echt Indiaas eten zoals je dat in weinig andere plekken in Nijmegen kan vinden. We hadden het studentenmenu en hier kregen we twee verschillende curry’s, twee bakken rijst, twee bakjes sla, loempia’s en lassi voor. Zeker waar voor je geld!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en op tijd. De gerechten waren lekker en afwisselend. Wij hadden een veganistische rijsttafel besteld. Wat ons daarin wel opviel, was dat de drie hoofdgerechten vrij zacht van structuur waren, wat ons betreft had er iets meer bite in mogen zitten. Voor de rest een prima maaltijd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik had per ongeluk een tegoedbon besteld, in overleg gewoon een eerlijke maaltijd gekregen, binnen een kwartier klaar. Hartelijk dank!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker. Porties zijn goed. Heb ervan genoten. Binnenkort weer doen.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, perfect op tijd en warm bezorgd helemaal in Groesbeek.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sympathieke club en heerlijk eten. Gisteren bestelde ik iets met in de toelichting het verzoek om een maaltijd die eigenlijk uitverkocht was. Hebben ze die speciaal toch gemaakt en bezorgd. Wij bestellen inmiddels bijna wekelijks :-D

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, mooi thuis uit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede hoeveelheid voor twee personen. Heel keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service bij het ophalen van het eten en het eten was ontzettend lekker. Verschillende menu's gekozen met een goede combinatie qua pittigheid. We komen nog vaker terug!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, goed verzorgd en warm geleverd.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon de beste balans tussen kruidig en pittig die je in deze stad kan krijgen.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke vegan curry thuisbezorgd. Warm en op tijd. Altijd een feest.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later. Het eten was lekker en goed verzorgd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorgd volgens afspraak.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker goedgekruid eten voor een prima prijs

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Met name de Tandoori was onwijs lekker. Soja was niet te onderscheiden van 'kip'. Ik heb het eten afgehaald en kennis gemaakt met de aardige eigenaar en medewerkers. Het eten motiveert om veel minder vlees te eten en misschien wel helemaal vegetarisch!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feest als v-catering is aan geweest

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker Indisch eten, en ook nog vegetarisch!! De pittige kruiden geven je een heerlijke energieboost. Vooral fijn bij heet weer :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten vol van smaak. Ook de niet-vegetariërs onder ons misten niets. Let er wel op dat de bakjes niet zo stampvol zitten als bij bv. veel Chinese restaurants. Geen klacht, want er zit echt genoeg in, maar houd er rekening mee als je bestelt. Als ik een (klein) minpuntje moet noemen. De bakjes lekken soms een beetje saus(olie) nog voordat ze geopend zijn. Een beetje uitkijken bij het uitpakken.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij V-catering en zeer tevreden over de kwaliteit van de curry's. Pittig is ook echt pittig, maar je kunt bij je bestelling aangeven of het milder mag zijn. De samosa's zijn echt heerlijk en de porties zeker voldoende. We zullen hier blijven bestellen.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, gaan we zeker nogmaals bestellen

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De bezorging was erg laat, maar ze hebben netjes gebeld om het uit te leggen. Via kooktv werd er gefilmd en was het zodoende erg druk. Als goedmaker kregen wij 2 extraatjes cadeau bij onze bestelling. Helemaal top dus! Volgende keer bestellen we hier weer de heerlijke curry en samosa's.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf heldere telefonische informatie over de gerechten. Stipte bezorging, lekkere gerechten! We kunnen dit bezorg-restaurant van harte aanbevelen.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle en vriendelijke bezorging; alle gerechten smaakten heerlijk. Beste keuze voor vegetarische gerichten in de omgeving!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, meer dan voldoende ook. Bestelling duurde een beetje lang, maar het was zaterdag tussen 18.00 en 19.00, dus op zich niet heel gek. Bezorger was erg vriendelijk en het eten was -nogmaals- heerlijk!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was allemaal nog erg warmtoen het aankwam. We hebben genoten van de vegan thali voor 2 personen. Het was erg veel ende kwaliteit was goed. Fijn dat er rekening kan worden gehouden met eetwensen.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, ruime porties. Helemaal niets op aan te merken. Van harte aan te bevelen!