Facebook

Beoordelingen van V-Catering Nijmegen

Recente recensies van V-Catering Nijmegen

5 sterren na 35 reviews

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Weinig fantasierijk eten, veel saus, droge rijst, prijs/kwaliteit niet in verhouding.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, goed verzorgd en warm geleverd.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon de beste balans tussen kruidig en pittig die je in deze stad kan krijgen.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke vegan curry thuisbezorgd. Warm en op tijd. Altijd een feest.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later. Het eten was lekker en goed verzorgd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorgd volgens afspraak.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker goedgekruid eten voor een prima prijs

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Met name de Tandoori was onwijs lekker. Soja was niet te onderscheiden van 'kip'. Ik heb het eten afgehaald en kennis gemaakt met de aardige eigenaar en medewerkers. Het eten motiveert om veel minder vlees te eten en misschien wel helemaal vegetarisch!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feest als v-catering is aan geweest

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg. Bezorging was wel, net akd de vorige keer een kwartier later dan afgesproken. Vooraf fijn contact over notenallergie. En ook degene met deze allergie heeft heerlijk gegeten.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker Indisch eten, en ook nog vegetarisch!! De pittige kruiden geven je een heerlijke energieboost. Vooral fijn bij heet weer :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten vol van smaak. Ook de niet-vegetariërs onder ons misten niets. Let er wel op dat de bakjes niet zo stampvol zitten als bij bv. veel Chinese restaurants. Geen klacht, want er zit echt genoeg in, maar houd er rekening mee als je bestelt. Als ik een (klein) minpuntje moet noemen. De bakjes lekken soms een beetje saus(olie) nog voordat ze geopend zijn. Een beetje uitkijken bij het uitpakken.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij V-catering en zeer tevreden over de kwaliteit van de curry's. Pittig is ook echt pittig, maar je kunt bij je bestelling aangeven of het milder mag zijn. De samosa's zijn echt heerlijk en de porties zeker voldoende. We zullen hier blijven bestellen.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, gaan we zeker nogmaals bestellen

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De bezorging was erg laat, maar ze hebben netjes gebeld om het uit te leggen. Via kooktv werd er gefilmd en was het zodoende erg druk. Als goedmaker kregen wij 2 extraatjes cadeau bij onze bestelling. Helemaal top dus! Volgende keer bestellen we hier weer de heerlijke curry en samosa's.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf heldere telefonische informatie over de gerechten. Stipte bezorging, lekkere gerechten! We kunnen dit bezorg-restaurant van harte aanbevelen.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle en vriendelijke bezorging; alle gerechten smaakten heerlijk. Beste keuze voor vegetarische gerichten in de omgeving!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, meer dan voldoende ook. Bestelling duurde een beetje lang, maar het was zaterdag tussen 18.00 en 19.00, dus op zich niet heel gek. Bezorger was erg vriendelijk en het eten was -nogmaals- heerlijk!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was allemaal nog erg warmtoen het aankwam. We hebben genoten van de vegan thali voor 2 personen. Het was erg veel ende kwaliteit was goed. Fijn dat er rekening kan worden gehouden met eetwensen.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, ruime porties. Helemaal niets op aan te merken. Van harte aan te bevelen!