Facebook

Beoordelingen van V-Catering Nijmegen

Recente recensies van V-Catering Nijmegen

5 sterren na 18 reviews

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies om tijd geleverd. Kwaliteit is niet slecht, maar ook niets special.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten vol van smaak. Ook de niet-vegetariërs onder ons misten niets. Let er wel op dat de bakjes niet zo stampvol zitten als bij bv. veel Chinese restaurants. Geen klacht, want er zit echt genoeg in, maar houd er rekening mee als je bestelt. Als ik een (klein) minpuntje moet noemen. De bakjes lekken soms een beetje saus(olie) nog voordat ze geopend zijn. Een beetje uitkijken bij het uitpakken.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij V-catering en zeer tevreden over de kwaliteit van de curry's. Pittig is ook echt pittig, maar je kunt bij je bestelling aangeven of het milder mag zijn. De samosa's zijn echt heerlijk en de porties zeker voldoende. We zullen hier blijven bestellen.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, gaan we zeker nogmaals bestellen

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De bezorging was erg laat, maar ze hebben netjes gebeld om het uit te leggen. Via kooktv werd er gefilmd en was het zodoende erg druk. Als goedmaker kregen wij 2 extraatjes cadeau bij onze bestelling. Helemaal top dus! Volgende keer bestellen we hier weer de heerlijke curry en samosa's.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf heldere telefonische informatie over de gerechten. Stipte bezorging, lekkere gerechten! We kunnen dit bezorg-restaurant van harte aanbevelen.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Bedankt!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle en vriendelijke bezorging; alle gerechten smaakten heerlijk. Beste keuze voor vegetarische gerichten in de omgeving!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, meer dan voldoende ook. Bestelling duurde een beetje lang, maar het was zaterdag tussen 18.00 en 19.00, dus op zich niet heel gek. Bezorger was erg vriendelijk en het eten was -nogmaals- heerlijk!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was allemaal nog erg warmtoen het aankwam. We hebben genoten van de vegan thali voor 2 personen. Het was erg veel ende kwaliteit was goed. Fijn dat er rekening kan worden gehouden met eetwensen.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, ruime porties. Helemaal niets op aan te merken. Van harte aan te bevelen!